‘Vallen is niet erg. Blijven liggen wel’ – Onbekend

Leefstijlcoaching

Wat is eigenlijk

Leefstijlcoaching?

Leefstijlcoaching is het coachen op leefstijl… Dat ligt natuurlijk enorm voor de hand. Maar wat is nou eigenlijk “leefstijl”? Je leefstijl is de manier waarop je leeft. Hoe je je dagelijkse leven invult, wat je eet, wat je doet en wat je niet doet. Op allerlei gebieden: voeding, beweging, ontspanning, werk etcetera. Er zijn diverse deelgebieden die allemaal bij elkaar je leefstijl bepalen. 

Iedereen heeft een andere leefstijl, iedereen vult de verschillende deelgebieden bewust of onbewust anders in. Bijvoorbeeld veel sporten, maar ook veel ongezond eten en veel stress van een drukke baan. Of weinig bewegen, maar heel gezond eten, slecht slapen en weinig sociale contacten. 

Veel mensen komen op een punt in hun leven dat ze ontevreden zijn of zelfs diep ongelukkig zijn op verschillende deelgebieden. Ze kampen bijvoorbeeld met overgewicht, of andere lichamelijke ongemakken. Ze zijn niet langer meer gelukkig in hun baan, maar weten ook niet wat ze wel willen. Of slapen al jaren slecht en zijn daar echt helemaal klaar mee! 

Dan kan het een heel goed idee zijn om een leefstijlcoach te benaderen. Mij bijvoorbeeld! 

Ik ga samen met jou op onderzoek uit welke dingen in jouw leven je anders zou willen. Ik help je om uit te zoeken hoe deze dingen er dan wel uit zouden moeten zien en help je om te bedenken welke stappen je daarvoor zou moeten zetten. We onderzoeken hoe je tot het punt gekomen bent waar je nu staat en waar je eigenlijk zou willen zijn. 

Door middel van bewustwording, kun je zelf verantwoordelijkheid gaan nemen voor de dingen in jouw leven waar je invloed op kunt uitoefenen. Vanaf dat punt kun je gaan uitvinden hoe je dat dan kunt doen en welke stappen daarvoor nodig zijn. Ik help je in dat onderzoeken door de juiste vragen te stellen, zodat je echt inzicht krijgt in je zelf en wat jou drijft. 

Mijn kernwaarden zijn vertrouwen, eerlijkheid en eigen verantwoordelijkheid. 

Spreekt het bovenstaande jou aan? Maak dan snel een kennismakingsafspraak! 

Scroll naar top