Het Keto Leefstijl Programma

Sinds eind juni mag ik mij keto coach noemen! Op die datum heb ik namelijk de cursus Ketogene Voeding en Leefstijl afgerond bij het Ketogenics Institute. Dit betekent dat ik behoorlijk wat kennis heb van een ketogene leefstijl en ook het Keto Leefstijl Programma mag gaan aanbieden.

Dit is een programma, waarbij je in 4 fases helemaal wordt meegenomen in de ins en outs van een ketogene leefstijl. Wat dat inhoudt en hoe dat eruit ziet, het wordt je allemaal stap voor stap uitgelegd in 34 video’s en veel aanvullende informatie! Meer informatie over het Keto Leefstijl Programma en de kosten vind je via deze link: https://ketogenicsinstitute.com/keto-leefstijl-programma/

Het programma kun je in principe zelfstandig volgen, maar mocht je dat niet zien zitten, kan ik je begeleiden bij het doorlopen van het programma. Ik kan je aan het begin helpen met het bepalen van doelen, of gewoon extra uitleg geven over een ketogene leefstijl. Ook kan ik je helpen met bepalen of je dit programma eigenlijk wel wilt volgen. Dit doe ik door middel van een gratis en vrijblijvende intake.

Ook kunnen we afspreken dat ik jou gedurende het hele traject begeleid, waarbij we vooraf afspreken hoe vaak je bij mij langs komt of hoe vaak we elkaar online spreken en welke kosten daar dan aan verbonden zijn.

Zou je hier meer van willen weten? Neem dan contact op via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@puurvitaal-zwaag.nl

Tot snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top